2015. április 18., szombat

27 nagyszerű emeletes ágy ötlet a gyerekszobába

Tedd a gyerekek szobáját meséssé! Minden gyereknek más és más vágya, álma van, ezért meg kell találni a legjobb megoldást a szobájuk kialakítása során. A gyerekszobának egyúttal praktikusnak és funkcionálisnak kell lennie. Mielőtt nekifogsz a tervezésnek, végig kell gondolnod, hogy játék után hova fognak kerülni a különböző dolgok.

Az emeletes ágyak viszonylag kis helyigényűek, mivel nem kell több különálló ágyat elhelyezni a szobában, modern megjelenésűek, elegánsak és nagyon hasznosak. A gyerekszobák általában is kisebbek, ezért igen fontos a jó helykihasználás. A különböző tárolórekeszekkel, fiókokkal, íróasztallal együtt kialakított emeletes ágyak különös előnyökkel rendelkeznek. Minél több funkciót látnak el, a gyerekeknek annál több hely juthat szabad játékra.

A bútorok nem készülhetnek törékeny anyagokból, mint az üveg, vagy éles sarkokkal az asztalok, szekrények, ágyak esetében, azokat lehetőleg kerekítsd le, ha magad készíted, vagy olyat vásárolj, ami nem jelent veszélyt a kicsik számára. A gyerekek kedvenc tárgyai kerülhetnek polcokra, míg a többi az ágy alatt, fiókokban, vagy dekoratív karton dobozokban, kosarakban tárolható.

Az ágy esetében egyszerre fontos a funkcionalitás és a kényelem. Emeletes ágy készítése vagy vásárlása minőségi megoldás lehet, ha egynél több gyerek elhelyezését kell megoldani. Nem foglalnak sok helyet, és jól szervezetté teszik a gyerekszobát. Mindenesetre a gyerekek biztosan imádni fogják.

Íme néhány emeletes ágy ötlet a gyerekszobába.Nagyítás a képekre kattintva.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +